top of page

2024

3. april

Maestra klistermærker!

Vores logo er designet af 2.alter Karoline og Emma og er lavet af knyttet restegarn og andet grafik. Til jul fik alle sangere et Maestra-net, her i april er der klistermærker til alle :-)

10. marts

MGK-Ø korprojekt og forberedelser til tur til Hamborg/Jelling

I januar og februar har vi samarbejdet med MGK-Ø i projektet "Genklang" med kompositioner skrevet af MGK-studerende. Det resulterede i en smuk koncert i en fyldt Vor Frue Kirke, hvor vi optrådte sammen med de godt 60 MGK'ere. Karoline fra Maestra havde tegnet den flotte plakat. Nu er vi i gang med at forberede os til vores koncerter i Hamborg og Jelling i april.

3.januar

Godt nytår! 

December måned var fyldt med fantastiske koncertoplevelser, se nye billeder i "Galleri" - både fra den udsolgte koncert i Musikhuset Aarhus sammen med SORA, Aarhus Pigekor, Who Killed Bambi og Mads Bærentzen samt fra Ebeltoft Kirke, hvor vi havde gæsteoptræden af MGK-sangskriver Vigga. D.2.januar var vi tidligt oppe og sang nytåret ind på Aarhus Rådhus efter at borgmester Jacob Bundsgaard havde holdt tale for de ansatte.

---

2023

28.nov.

Udsolgt julekoncert i Musikhuset Aarhus

Julekoncerten d.3.dec. i Musikhuset Aarhus , som vi skal lave med Aarhus Pigekor, SORA, Who Killed Bambi og Mads Bærentzen er UDSOLGT! Vi glæder os helt vildt. Nåede du ikke at få billetter til koncerten, så er der stadig billetter at få til vores julekoncert i Ebeltoft Kirke d.16.dec. (link til billetter under "Koncerter").

 

1.november

NY VIDEO: Premiere på "Water Fountain"

Vi er meget glade of stolte over at kunne præsentere vores nye musikvideo "Water Fountain". En gruppe sangere fra Maestra har været med til at designe alt det visuelle. Se den her på siden ("Lyt") eller på Facebook/instagram/youTube her: 

https://www.youtube.com/watch?v=u3i6mGJHjmM

18.oktober

Koncert med Maestra i efterårsmørket

Kom til koncert med Maestra i Langenæskirken i Aarhus, hvor vi synger sange for både eftertænksomheden og livskraften. Billetter købes ved indgangen.

17.september

NY VIDEO 

Vi er i fuld gang med at indspille en ny video. Videoen er koreograferet af 6 sangere fra Maestra i samarbjede med fotograf Anders Filtenborg. Vi indspillede musikken i Aarhus Musikskoles studie og efterfølgende video en tidlig søndag morgen i midten af Aarhus. Se billeder i Galleri.

22. august

Ny sæson i Maestra 

Så er vi i gang med en ny, spændende sæson i Maestra. Vi har sagt velkommen til 7 nye sangere og er nu i alt 30 medlemmer i koret. Se de nye stemmegruppebilleder i "Galleri".

14.juni

Maestra ønsker alle en god sommer!

Efter en hyggelig sommerafslutning går vi nu på sommerferie indtil august. Det har været en meget spændende og begivenhedsrig sæson med masser af store koncertoplevelser, tur til København og sociale arrangementer. Vi glæder os til en ny sæson i 2023/24, hvor vi allerede har en række spændende projekter i gang. Der er optagelsesprøver for nye sangere i Maestra onsdag d.21.juni. Tilmelding på www.aarhusmusikskole.dk

29. maj

Tak for en virkelig dejlig koncertoplevelse

Det var en skøn oplevelse at dele scenen med fantastiske SØNK i Skjoldhøj Kirke d.25.maj i en næsten udsolgt kirke. Se billeder fra koncerten i Galleri.

10.maj

Køb biletter til vores dobbeltkoncert med SØNK

D.25.maj synger vi dobbeltkoncert med den fantastiske vokalgruppe SØNK i Skjoldhøj Kirke i Aarhus. Vi skal bl.a synge to fællesnumre, og vi glæder os til en helt særlig musikalsk oplevelse. Se link til billetter under punktet "Koncerter" i menuen.

24.marts

Så er vi hjemme efter en skøn weekend i Kbh. med koncerter og hygge.

I Galleriet kan du se billeder fra dobbeltkoncerten med Harmonize, overraskelsen Linedance og ikke mindst højmessen i Brorsons Kirke søndag med Janne Mark og band, hvor vi sang Jannes salmer i helt nye arrangementer af vores dirigent Malene - det var helt særligt <3

15. februar

Vi er klar til koncerter i Kbh!

I weekenden d.17.-19.marts kommer vi til Kbh.

Fredag d.17.marts synger vi fælles koncert med harmonize i Hans Egedes Kirke kl.20, og søndag d.19.marts medvirker vi, sammen med Janne Mark og orkester, til Højmesse i Brorsons Kirke. Vi øver os helt vildt og glæder os meget! 

27.januar 

Nye sangere i Maestra!

Vi har netop optaget en række nye sangere i Maestra og er i fuld gang med at øve til vores tur til København i marts. 

---

2022

21.december 2022

Maestra ønsker glædelig jul og godt nytår!

Vi går nu på juleferie i Maestra efter et efterår med store koncertoplevelser: 

Verden er i farver (Ellevang Kirke), Flaskepost (musikskolens 90 års jubilæum i store sal, Musikhuset Aarhus), Who Killed Bambi (store sal, Musikhuset Aarhus) og vores egen julekoncert i Skæring Kirke. Se billeder i galleriet her på siden. Vi glæder os til nye, store oplevelser i 2023 - ikke mindst vores tur til København i marts. Glædelig jul og godt nytår!

13.december 

Vi glæder os til at dele billeder fra mange store koncerter

December er travl måned for os i Maestra. Vi har netop medvirket i Aarhus Musikskoles 90 års jubilæumskoncert i Musikhuset Aarhus. På søndag synger vi med Who Killed Bambi og en masse seje solister - også i Musikhuset Aarhus, og tirsdag d.20.dec. synger vi vores egen julekoncert i Skæring Kirke sammen med med gæster fra MGK. Billetterne til denne koncert er udsolgt, men vi sætter 50 ekstra til salg i døren. 

2.november

Tak for en fantastisk oplevelse 

Det var helt særligt at synge vores koncert "Verden er i farver" for en udsolgt Ellevang Kirke. Siden august har vi arbejdet intenst med musikken og det sceniske udtryk, og korsangerne har været aktive medskabere af de kunstneriske processer. Se billeder i "Galleri".

26.oktober

Koncerten "Verden er i farver" er UDSOLGT!

Vi glæder os SÅ meget til at synge koncert i en fyldt Ellevang Kirke. 

11.oktober

Billetsalget til "Verden er i farver" er åbnet

Vi er i fuld gang med øvning og planlægning af vores store koncert "Verden er i farver" i Ellevang Kirke d.1.nov. (link til billetter under "Koncerter" her på siden. Koncerten har farver som omdrejningspunkt og har sangerne i Maestra som aktive medskabere af såvel musik som scenisk udtryk. Vi glæder os meget til denne store, stemningsfulde koncert. Plakaten er designet af vores 2.alt Karoline.

1.september

Vi sang for H.M.Dronning Margrethe 2.

Da Aarhus festuge åbnede stod vi foran Aarhus Rådhus og sang, da H.M. Dronning Margrethe 2. ankom sammen med de mange andre gæster. Det regnede en del, så vi afprøvede ny "koreografi" med paraplyer :-)

21.august

Så er vi i gang med en ny sæson i Maestra!

Vi har optaget en række nye sangere i koret og er allerede i fuld gang med at indøve et nyt repertoire til en super spændende sæson med mange store koncerter og projekter forude. Vi har netop holdt "samskabelsesdag", hvor vi i fællesskab har koreograferet og komponeret musik til forestillingen "Flaskepost til fremtiden", som vi skal være med til at opføre i Musikhuset Aarhus i december. Se billeder fra dagen i Galleri.

8.juni

"Sangkraft Synger" og "Human Transformations"

I juni har vi sunget til Sangkraft synger i Vor Frue kirke i Aarhus. Et dejligt arrangement, der bød på en masse sommersange fra vores repertoire og fællessang med publikum. D.5.juni medvirkede vi ved koncerten "Human Transformations" til Aarhus Vocal Festival med 125 andre sangere. Studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium havde komponeret 10 nye værker for kor som en del af vores dirigent Malenes udviklingsprojekt The Composing Conductor. Vi opførte "In The Woods" (Lilach Krakauer, Israel) og "More of Me" (Sven Keet, Holland) - to stærke sange om at finde sine egne rødder som menneske. Se billeder i Galleri.

20.maj

Online coaching med Lilach Krakauer og Sven Keet

Lilach og Sven var med fra henh. Tel Aviv og Amsterdam til vores korprøve. De coachede os i de kompositioner, som de har skrevet til Maestra og som skal opføres til koncerten "Human Transformations" d.5.juni som en del af Aarhus Vocal Festival. De mere under KONCERTER.

17.marts

Koncert og fællessang med Janne Mark

Tirsdag d.22/3 kl.19.30 synger vi med, når Janne Mark og hendes band spiller til koncert og fællessang i Lystrup Kirke. Vi synger bl.a. vores arrangement af "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage", som Janne Mark har skrevet sammen med Naja Marie Aidt. Glæd jer til en helt særlig og stemningsfuld aften.

3.feb.

Tjek vores koncertkalender

Så er vores koncertkalender opdateret. Vi glæder os til at synge for jer til en koncert her i foråret 2022. Her kan I også møde Maestras nye korsangere Chili, Karoline og Maria Jo. Desuden er vi stå heldige, at 3 tidligere sangere vendt tilbage til koret: Andrea, Ida og Sara. 

 

 

---

2021

28.nov.

Vi er så klar til julekoncerter

Vi glæder os så meget til vores 4 julekoncerter. Bl.a. skal vi synge med Vocal Line til en udsolgt koncert i Aarhus d.8/12 som en del af talentudviklingen på Aarhus Musikskole. Se datoer for vores 3 andre koncerter under "Koncerter". Se også billeder fra vores "Lys i mørket" koncert i Hvirring Kirke d.23/11 i "Galleri". Og tjek ikke mindst vores juleplakat, der er lavet af vores 1.sopran Aya Lehn.

27.oktober

Julekoncerter 2021

Det bliver fantastisk at synge julekoncerter i år ovenpå de aflyste koncerter i dec.2020. Se koncertkalenderen for datoer. Inden da har vi også stemningsfuld en "Lys i mørket"-koncert i Hvirring Kirke d.23/11.

15.september

Backing for Sanne Salomonsen

D.10.sep. sang vi til Aarhus Universitets årsshow i Store sal, Musikhuset Aarhus. De andre medvirkende var bl.a. Pernille Rosendal, Sanne Salomonsen, Cæcilie Nordby, Mekdes og Velvet Volume. Vi åbnede koncerten med "Iskrystaller" og sang bl.a. også backing for Sanne Salomonsen. Se billeder i Galleri.

 

6.september

Mange spændende koncerter

Vi er startet op med en masse spændende projekter, bl.a har vi sunget til AAVF Ungdomskorfestival i Musikhuset Aarhus sammen med Barbaros, Mariagerfjord Pigekor, SØNK og Syng Selected. Det var særligt stort at synge vores suite med sange af Pia Raug, da hun sad i salen. Forude venter flere store koncertoplevelser, hvor vi bl.a. skal synge backing for Sanne Salomonsen til Aarhus Universitets Årsfest samt synge to af vores egne arr. "Iskrystaller" (Pia Raug) og "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" (Naja Marie Aidt/Janne Mark).

18.juni

 Maestra ønsker alle en glædelig sommer!

Vi glæder os til masser af spændende projekter og koncerter til efteråret.

10.juni

 Maestra optager nye sangere. Er du over 16 år og dygtig til at synge?

Optagelsesprøver d.22/6-21. Tilmelding på www.aarhusmusikskole.dk

14.maj 

Se med d.19.maj, når vi online præsenterer vores Kompositionsprojekt 2021: Vi skal holde ud, men holde fast i hvad? I perioden januar-maj 2021 har vi ikke kunnet mødes fysisk og øve. Derfor har vi i stedet arbejdet med at skabe vores egne sange og videoer dertil. Resultatet er 5 nye satser for pigekor med temaer såsom håb, tvivl, ungdom, vinterhjerter og forår. Se link til begivenheden på vores facebook-side.

6.april 

I morgen d.7.april kan du synge med Maestra online. Se vores facebook side eller se link på www.sangkraftaarhus.dk

2.februar 

Åh, hvor vi savner at synge sammen i det samme rum!

Men vi holder fast i de ugentlige prøver online hver uge, hvor vi bl.a. arbejder med vores nye kompositionsprojekt. Glæd jer til 5 nye sange komponeret af Maestra!

19.januar

Maestra ønsker alle et GODT NYTÅR!

Vi starter det nye år online som de fleste andre, men vi mødes hver uge og øver os på nye sange sammen. Og så er vi i gang med et spændende projekt, hvor vi i grupper skal komponere små korværker. Vi glæder os til at præsentere dem for jer!

---

2020

2.december

Vores julekoncert i Skelager Kirke er UDSOLGT! Håber at se jer til en af Maestra's andre koncerter i foråret 2021.

Plakaten til julekoncerten er i øvrigt lavet af Aya Lehn, sanger i Maestra.

25.november

Vi er super stolte af vores nye video ISKRYSTALLER, som vi har indspillet

med Juniorkoret og strygekvartet fra MGK-Ø. Se den her på siden under menuen LYT. Vi har også afholdt et andet stort projekt, nemlig 4 små interne koncerter for Maestra's familie og venner - med alle Corona restriktioner overholdt selvfølgelig. Tak til Bisgaard sko, der stillede deres smukke lokaler på havnen i Aarhus til rådighed. Det er helt særligt at synge for et publikum i disse tider, så det har været noget skønne uger. Se billeder i Galleri.

26.oktober

Koncerten d.1/11 er desværre aflyst pga. de nyeste Corona restriktioner. KORVIDA, som vi skulle dele scenen med, er alle over 21 år og må derfor ikke øve som samlet kor ift. de nyeste regler. Koncerten var udsolgt, og alle billetter refunderes automatisk. Vi håber at kunne gennemføre de resterende koncerter i koncertkalenderen i 2020.

8.oktober

I weekenden indspillede vi lyd og video til sangen "Iskrystaller" af Pia Raug sammen med Juniorkoret og strygere fra MGK-Ø fra Aarhus Musikskole. Vi glæder os meget til at vise jer resultatet. Se billeder i Galleri

1.september

Tjek de nye stemmegruppe-billeder under SANGERNE her på siden.

Vi er i fuld gang med at indøve nye sange og glæder os til at komme ud at synge koncerter igen. Tjek datoer KONCERTER i menuen!

10.august

Nu starter sæsonen, og vi glæder os! Vi kunne godt bruge et par sangere mere - et par 1.sopraner og en 2.alt. Kontakt os, hvis det er dig?

---

20.juni

Nu går vi på sommerferie og glæder os til en ny sæson.

21.april

Desværre har også vi været nødt til at aflyse vores koncerter pga. Corona situationen. Vi mødes stadig og øver om tirsdagen online. Det er rigtig rart stadig at ses og synge sammen - hver for sig, men vi kan næsten ikke vente med at komme tilbage i øvelokalet på Aarhus Musikskole og høre hinandens stemmer igen.

11.marts

Vi har desværre været nødt til at aflyse vores koncerter d.17/3 på Ældrecentret i Ceresbyen i Aarhus pga. Corona virus. Desuden er "Musik til livet" d.28/3 af samme årgang.

26.februar

Vi er i fuld gang med at øve op til forårets koncerter og har netop haft 

perfomance-workshop med Peter Kunz, der underviser på Skuespillerskolerne i Odense og København. Se galleriet for billeder. Tak til foreningen SYNG for at bevilge workshoppen.

3.januar

GODT NYTÅR!

Vi var tidligt oppe d.2.januar for at synge nytåret ind på Aarhus Rådhus. Vi glæder os til en ny spændende sæson med masser af spændende koncerter og projekter

---

2019

13.november

Tak for en helt fantastisk opbakning til vores 10 års

jubilæumskoncert i lørdags. Næsten 50 Maestra-sangere, nuværende og tidligere, sang for en udsolgt Ellevang Kirke. Det var en uforglemmelig dag. Følg med på facebook, hvor

vi løbende poster videoer fra koncerten.

5.november

Jubilæumskoncerten er på lørdag! Ih, hvor vi glæder os.

Vi lukker nu for billetsalget, da der kun er 50 billetter 

tilbage - de bliver solgt i døren. 

8.oktober

Så nærmer Maestra's 10 års Jubilæumskoncert d. 9/11 sig. 

Koret udvides denne dag til dobbeltstørrelse, da tidligere sangere i Maestra også synger med. Til koncerten medvirker også strygerkvartet fra Aarhus Musikskoles

MGK samt komponist-studerende Snorre Spange Albertsen, der sammen med Maestra skal uropføre hans korværk. Kom og oplev en helt særlig koncert.

Link til billetter: bit.ly/2OqxkB3

28.september

Tjek vores nye billeder, taget af Anders Filtenborg en 

meget kold dag på DOKK1 i Aarhus. De er her rundt på siden. 

24.september

Vi er i fuld gang med øvning til et spændende program til 10 års Jubilæum i november og har netop haft intens øvelørdag med masser af nye noder og masser af kage!

13.august 

I dag starter vi en ny sæson i Maestra!

Vi mangler to 2.sopraner og en 1.alt. Er det dig? Kontakt os!

3. maj

Tusind tak for en dejlig koncert i Lystrup Kirke. Tak til alle jer, der kom og så koncerten og til vores medmusikanter fra Aarhus Musikskole og MGK Østjylland.

 

24. april 

Vi arbejder på højtryk på at blive klar til vores koncert i Lystrup Kirke den 2. maj. 

25. marts

I dag har vi sunget en vellykket koncert i Christianskirken med en del andre kor fra musikskolen. Tak til jer, der dukkede op og så koncerten.

29. januar

Vi er kommet på Instagram! Find os under brugernavnet maestravocalgroup eller klik på Instagram-symbolet øverst til højre.

Januar

Så er vi klar til en ny sæson. Vi har en masse spændende ting på programmet, så glæd jer.

 

2018

15. december

De sidste to dage har vi været med til Det Himmelske Juleshow i Citykirken i Aarhus. Det var et rigtig dejligt arrangement, hvor vi var med til at samle 220.000 kr. ind til Frelsens Hær og Kirkens Korshær. I kan se billeder fra arrangementet i galleriet.

27. november

Vi har glædet os så meget til at dele vores nye julevideo med jer. Se den her og under "lyt".

 

25. november

I dag synger vi releasekoncert for A Vocal Christmas med en masse andre kor i Lukaskirken. Vi håber på at se jer blandt publikum.

 

26. september

I dag har vi forberedt en julegave til jer alle. Kig i galleriet, og se om i kan gætte, hvad det er.

11. september

Vi er i fuld gang med at øve til koncerten med Aarhus U den 4. oktober i Skelager Kirke.

 

14. august

Vi er tilbage fra sommerferie og klar til en ny sæson. Vi har fået nyt repertoire, nye sangere og en masse spændende koncerter i kalenderen

Juli

Vi er gået på sommerferie. Vi er tilbage igen 14. august

30. maj

Tak for en dejlig forårskoncert  i Hornborg Kirke. Der er nye billeder i galleriet fra koncerten.

April

Vi synger koncert i Hornborg Kirke den 29. maj kl. 19.30.

25. marts

Vi er gået i gang med at øve til vores næste koncert "Maestra og Træklang", som foregår i Dome og Vision i Aarhus.

18. marts

I går var vi på DOKK1 til arrangementet "Live fra Højskolesangbogen", hvor vi fik lov at åbne hele arrangementet og synge for i seks sange fra højskolesangbogen.

I kan læse mere om dagen her og se vores optræden her (vi synger den første halve time i klippet).

På dagen blev vi også fulgt af TV-Avisen. Det indslag kan i se her.

6. marts

Vores nye hjemmeside er endelig oppe og køre. Vi håber, i er lige så begejstrede for den, som vi er.

Marts

Vi har en masse spændende projekter i støbeskéen de næste par måneder, bl.a. en liveoptræden på DRK og en forårskoncert. Læs mere under "Koncerter".

Februar

Tak til MGK og alle de fremmødte for en dejlig koncert i Skt. Lukaskirken.

15.jan.

Godt nytår!

Vi var tidligt oppe d.2.januar og sang nytåret ind på Aarhus Rådhus til deres morgensamling. Nu er vi gået i gang med at forberede koncerten MOD LYSET d.6.februar i Skt. Lukas Kirke i Aarhus. Her deler vi scenen med musikere fra MGK-Ø, og vi skal synge sammen med bl.a. en stryger-kvartet og en e-musiker.

 

 

 

Klistermærker, 2.jpg
Julekoncert dec.2023, Ebeltoft Kirke
Julekoncert dec.2023, Musikhuset Aarhus
Water Fountain, sep.23
Water Fountain, sep.23.jpg
Maestra_SØNK koncert, maj 2023.jpg
Sommerafslutning, juni 2023.HEIC
NY.jpg
AAVF4.jpg
AAVF7.jpg
IMG_1161(1).JPG
12234866_559256614227081_378422151793518
indspil2.jpg
1. sopra.jpg
1. sopra.jpg
m176.jpg
20180925_173541.jpg
IMG_1191 - Kopi.JPG
IMG_1202.JPG
33944648_10215932174476068_4255332770856
IMG_1188.JPG
bottom of page